INVÄNDIGT SOLSKYDD

Med hjälp av rätt solskydd kan du reglera temperaturen inomhus. Skillnaden i att ha eller inte ha ett solskydd kan vara stor. Det finns även andra faktorer som kan spela in i valet av solskydd. Du kanske är ute efter ett insynsskydd, mörkläggande eller helt enkelt bara vill ha något som estetiskt tilltalar ditt sinne. Vi ger dig gärna goda råd.
Rullgardin ljusblå.jpg

RULLGARDINER

Vi har ett stort urval av Almedahls vävar i olika stil och funktion. Du kan få allt från helt transparenta, semitransparenta till mörkläggande. 

almedahlslamellgardin vardagsrum.jpg

LAMELLGARDINER

I dagens moderna hem och kontorsmiljöer med stora, härliga fönsterpartier är lamellgardiner ett alternativ eftersom de erbjuder en bra balans mellan ljusinsläpp och avskärmning.

plissemodeller.jpg

PLISSÉGARDINER

Plisségardiner skyddar och skänker skugga. Dessutom får du en snygg och stilren inredningsdetalj som gör det sista lyftet i ditt rum.

persienn50mm.jpg

PERSIENNER

De persienner vi främst säljer tillverkas lokalt av Örträsk fönsterservice. Här kan du kan välja mellan ett flertal färger.

MOTORER

Styr smidigt via fjärrkontroll eller en väggbrytare. Vi har motorer från Beckers och Somfy och ABM, anpassat efter dina behov och önskemål. Självklart kan du välja till motor på de flesta av solskydden. Du kan själv välja om du vill styra motorn via en vägggbrytare eller om du vill ge dig på senaste tekniken och använda en fjärrkontroll eller kanske röststyrning via en app i din telefon. 

Kontakta oss

Tel: 0933-340 00 eller 073-042 01 61

E-post
Öppettider

Måndag- Torsdag 7-19

Fredag 7-16

Ring innan du kommer så jag är på plats

KONTAKTA OSS

Adress:
Degerås 27
922 92 Vindeln

Telefon: 0933 340 00
Mobil: 0730 420 161

Epost:erik@dinglasman.se

ROT-AVDRAG

ROT-avdrag för våra glasreparationer och glasarbeten

Läs mer

BESÖK OSS

Degerås 27

922 92 Vindeln

© dinGLASMAN Erik Hörnberg AB