top of page
erik-dinglasman-glasmastare.jpg

Om oss

 

Erik Hörnberg började med fönsterreparationer 2011. Företaget har utvecklats och kan i dag, förutom glasarbeten, erbjuda försäljning och montering av markiser, invändigt solskydd och inglasningar. 

2017 tog vi ett steg till och inledde vår tillverkning av markiser. Vi påbörjade i samma veva uppbyggnaden av vår nya lokal.  Lokalen finns här på Degerås, mellan Tvärålund och Vindeln. 2020 valde vi att ta ytterligare ett steg och vi började att tillverka våra inglasningar. Profilerna köper vi från NA Altanglas.

Erik är i grunden snickare. När han började med den här verksamheten tog han kontakt med Mathias Andersson på Glasmästeriet i Umeå. Mathias har sedan dess varit Eriks läromästare och mentor. Mathias är i dag den ende glasmästaren i Umeå med mästarbrev.  Erik har, förutom lära hos Mathias, gått utbildning på Glasskolan i Katrineholm och har  certifikat för att arbeta i skylift och på byggnadsställning upp till 9 meter.

Eva har en bakgrund inom fastighets- och försäkringsbranchen. Eva ansvarar för administration, marknadsföring och ekonomi. 

Välkommen att kontakta oss!

 

din GLASman AB

Degerås 27, 922 92  Vindeln

Telefon: 0933-340 00,  073 0420 161

E-post: erik@dinglasman.se

Hitta hit

Degerås 27, 922 92 Vindeln

Getting Here

Integritetspolicy

Personuppgifter hanteras med sekretess och är ej tillgängliga för utomstående att ta del av. Du har rätt att begära att få tillgång till, rättelse, begränsning och radering av de personuppgifter som Erik din Glasman AB har om dig, samt be om en kopia av dina personuppgifter i ett strukturerat maskinläsbart format. Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR).R

Integritetspolicy

Personuppgifter hanteras med sekretess och är ej tillgängliga för utomstående att ta del av. Du har rätt att begära att få tillgång till, rättelse, begränsning och radering av de personuppgifter som Erik din Glasman AB har om dig, samt be om en kopia av dina personuppgifter i ett strukturerat maskinläsbart format. Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR).

bottom of page