MARKISER

 

Smarta hem och smarta markiser. Vi tillverkar markiserna här på Degerås och du kan få markisen efter de mått du önskar dig. Markisväven köper vi färdigsydd från AMA Norrland. Vi använder oss främst av markisvävar från Sandatex som är Nordens ledande leverantör av markisväv. Motorerna plockar vi främst från Becker

Läs mer om motorerna 

Manövrera med dragband, vev eller motor

Manövrera dina markiser med dragband, invändigt eller utvändigt. Eller välj manövrering med vev eller motor. Väljer du motor kan du komplettera med automatisk sol och vindstyrning.

 

En markis med automatisk sol- och vindautomatik anpassar sig efter väderleken. När solen skiner fälls den ut och när solskenet avtar fälls den in igen. Om vinden blir för stark för markisen fälls den in automatiskt, för att markisen inte ska gå sönder. En annan viktig aspekt är att markisvävens livslängd ökar markant med sol och vindstyrning.

Måttanpassade för bästa resultat

Välj själv måtten på dina markiser. Vi använder oss främst av markisvävar från Sandatex som är Nordens ledande leverantör av markisväv. Varje kollektion är exklusivt framtagen och designad för den skandinaviska marknaden. Sandatex använder bara spinnfärgad väv, tråden/fibern är helt genomfärgad. Man kan jämföra tekniken med en morot som är orange inifrån och ut.

Beställ fönstermarkisen med eller utan montering. Väljer du att manövrera markisen med en motor bör en behörig elektriker installera automatiken.

Färgkartor och markisvävsprover

Välkommen till oss i Degerås för att se färgkartor och vävprover och prata markisvävar med oss.  Ring gärna i förväg så att vi finns på plats när du kommer.

 

Du kan också beställa hem 5 st vävprover utan kostnad. Välj i markisbroschyren från Sandatex och meddela oss artikelnumren i formuläret nedan. 

Beställ 5 vävprover

Kontakta oss

Tel: 0933-340 00 eller 073-042 01 61

E-post
Öppettider

Måndag- Torsdag 7-19

Fredag 7-16

Ring innan du kommer så jag är på plats

KONTAKTA OSS

Adress:
Degerås 27
922 92 Vindeln

Telefon: 0933 340 00
Mobil: 0730 420 161

Epost:erik@dinglasman.se

ROT-AVDRAG

ROT-avdrag för våra glasreparationer och glasarbeten

Läs mer

BESÖK OSS

Degerås 27

922 92 Vindeln

© dinGLASMAN Erik Hörnberg AB