top of page

INGLASNING AV
UTEPLATS 

Vi erbjuder inglasningar för alla behov. Modern design efter önskemål, med hela spannet från enkla system som skyddar mot väder och vind till avancerade system som håller värmen även vintertid. Då vi tillverkar 
sommaringlasningarna själva kan du få en inglasning anpassad efter dina mått. 

jonasutventre.JPG

Glasa in ditt uterum

Att förlänga sommaren med ett uterum är något få personer ångrar. Ett utrymme som skyddar mot vind och vatten, ett ställe för hela familjen att umgås i. Det finns fantastiska uterum där du kan sitta långt in på hösten och flytta ut tidigt på våren. Andra önskar ett uterum att fira jul i.  Vi erbjuder inglasningar för alla behov. Modern design efter önskemål, med hela spannet från enkla system som skyddar mot väder och vind till avancerade system som håller värmen även vintertid.


Ifall du har planerat att glasa in ditt uterum, så kontakta oss så kan vi berätta mer.

Sommaringlasning

Det system vi använder till det vi kallar sommaringlasning är NA altanglas, NA 2000F. NA 2000F profiler är tillverkade av sträng pressat aluminium och dimensionerade för hög stabilitet och stadga. De kan erhållas anodiserade eller lackerade. Systemet är baserat på NA 2000 men har kraftigare profiler

 

NA 2000F består av skjutluckor med bågprofiler glasade med 4 mm klart glas. Systemet kan även glasas med ett energiglas för att minimera frost och imma under de kallare perioderna på året. Luckorna löper på dolda, kullagrade hjul mellan rälsprofiler som finns med 1-4 spår.

Vid öppning kan glasluckorna parkeras utanför varandra så att större delen av öppningen friläggs. Den här inglasningen är perfekt för dig som vill tidigarelägga och förlänga sommaren.

kajsautvändig-spegelvänd-22.JPG
inglasningvinterludvigsson11.png.jpg

Vinteringlasning

Vid vinteringlasning använder vi oss av Drutex. Det är ett bra system för dig som vill ha en rejäl vinteringlasning anpassat för klimatet och för dina behov. 

bottom of page