top of page

PLISSÉGARDINER

Det finns en mängd olika färger och mönster att välja bland. Plisségardinerna inte bara skyddar och skänker skugga, de kan också fånga upp och förstärka din stil och känsla i inredningen.

VÄLJ DITT UTFÖRANDE
 

En mängd färger och mönster

Det finns en mängd olika färger och mönster att välja bland. Plisségardinerna inte bara skyddar och skänker skugga utan fångar och upp precis den stil och känsla i inredningen som du är ute efter. För extra mörkläggning kan du komplettera med sidoskenor. Vill du skydda men ändå släppa igenom ljus väljer du en transparent väv.

Fyra manövreringsmodeller

Det finns fyra olika manövreringsmodeller så det finns en lösning för dom flesta fönster.

 1. Frihängande (F1) regleras med lina och automatlås.

 2. Förspänd ett håll (VS1) regleras antingen uppifrån och en fast montering nedtill eller nedifrån med en fast montering upptill.

 3. Förspända två håll (VS2) regleras uppifrån och ned eller nerifrån och upp.

 4. Förspända två håll med magnet (VS2-M) regleras som en vanlig VS2 med skillnaden att man upptill har magnet i listen så den låser bättre upptill, går även att göra bredare än en vanlig VS2.

Enkel eller dubbel väv

Du kan välja mellan enkel eller dubbel väv. Den dubbla väven skapar en luftficka i gardinen som hjälper dig att spara energi och behålla en behaglig temperatur i rummet. Luftfickan gör att gardinen håller värmen inne vintertid medan den på sommaren skärmar av värmen och temperaturen kan hållas nere. Plisségardiner är lätta att rengöra.
 

Snabbfakta: 
 • Maxbredd 230 cm

 • Maxhöjd 260 cm

 • Ca 250 st vävar

 • Tyger, transparent till mörkläggande

 • Energi och värmebesparande vävar

 • Lätta att rengöra och bleknar ej

 • Detaljer i vitt, silver, guld och svart

bottom of page